3. JUN 2020 • 21:09SPORT

Tottenham registrerer Premier Leagues 13. coronatilfælde

Den fjerde runde coronatest i Premier League fandt kun én positivt test. Det var i Tottenham.

Det omfattende testprogram, som skal sørge for en coronasikker genstart af Premier League, har nu analyseret prøverne fra den fjerde testrunde i klubberne, siden spillerne vendte tilbage til træningsbanen.

De tre tidligere runder havde fundet 12 smittetilfælde tilsammen. Onsdagens resultater viste kun én positiv test, meddeler Den Engelske Ligaforening (EFL).

Kort efter udmeldingen bekræftede Tottenham, at det var i London-klubben, der var fundet en med coronavirus.

Det fremgår ikke, om der er tale om en spiller eller en ansat, men klubben skriver, at den smittede ikke havde sygdomssymptomer.

- Vedkommende udviser i øjeblikket ingen symptomer og vil nu gå i selvisolation i syv dage, som protokollerne i Premier League foreskriver, inden vedkommende skal testes yderligere, skriver Tottenham på sin hjemmeside.

1197 spillere og ansatte i Premier League-klubberne blev testet i denne omgang.Premier League har ligget stille siden midten af marts på grund af coronapandemien. Tidligere i denne uge stemte ligaklubberne for, at der igen må trænes med kontakt, inklusive tacklinger.

Lige nu er det planen, at Premier League genoptages 17. juni. Der resterer ni spillerunder for næsten alle holdene.

Klubberne i landets næstbedste række er også blevet testet. I denne omgang fandt man ni smittede personer i seks forskellige klubber, skriver BBC.

Preston og Sheffield Wednesday har bekræftet, at de hver især har én smittet./ritzau/

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet