Klemenskers 17-årige filmmager søger sponsorer: Tobias skal filme på Malta
Foto: Jens-Erik Larsen

9. OKT 2019 • 07:03 • AF HOLGER LARSEN

Klemenskers 17-årige filmmager søger sponsorer: Tobias skal filme på Malta

17-årige Tobias Ipsen fra Klemensker startede efter sommerferien på en uddannelse på 3d College i Grenå, og han er også i gang med et nyt kortfilmprojekt.

Tobias Ipsens mål er at gøre den store filminteresse til sit levebrød. Den drøm fik yderligere næring, da han i sommer deltog i en nordisk ungdomsfilmfestival (NUFF) i Nordnorge. Han mødtes her med andre unge filminteresserede fra hele verden og var på en workshop med til at lave kortfilmen "The Postman".

– Da jeg var i Tromsø for at lave en kortfilm, fik jeg masser af venner, og jeg arbejdede specielt godt sammen med Jeremy fra Malta, fortæller Tobias Ipsen om baggrunden for, at han har slået sig sammen med Jeremy Vella om et nyt projekt.

– Vi to skal i oktober i gang med at lave en kortfilm, som handler om William og Samantha. De rejser på en weekendtur til deres sommerlejlighed for at flygte fra den travle arbejdsverden. Men de er muligvis ikke alene, og de er muligvis nødt til at flygte fra deres flugt, fortæller Tobias Ipsen om plottet i den nye film.

– Jeremy er producer på filmen, som bliver optaget på Malta. Når de er færdige med at filme, sender de materialet til mig, og så står jeg for færdiggørelse af filmen, siger Tobias Ipsen.

Det vil sige hele efterbehandlingen af blandt andet farver og klipning af filmen.

Søger sponsorer

Filmmagerne er i gang med at finde sponsorer til projektet. Tobias Ipsen håber også at kunne skaffe støtte fra Bornholm. Han understreger, at han og Jeremy Vella ikke skal have nogen løn, men at sponsorater går til dækning af diverse udgifter.

Filmen bliver færdig i slutningen af november, og det er meningen, at den skal vises ved filmfestivaller i både Danmark og Malta, oplyser Tobias Ipsen.

– Kortfilmprojektet har ikke noget at gøre med min uddannelse. Det er et sjovt sideprojekt. Det går rigtig godt med min uddannelse, og om seks måneder skal jeg i gang med at finde en praktikplads, fortæller filmmageren fra Klemensker.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet