Bornholms mest berømte flæskesteg: Restaurant Rø er sat til salg
Foto: EDC Bornholmerbo

7. OKT 2019 • 17:14 • AF TOMMY KAAS

Bornholms mest berømte flæskesteg: Restaurant Rø er sat til salg

Ejendomsmæglerfirmaet EDC BornholmerBo har fået Restaurant Rø til salg. Det fortæller medindehaver Carsten Schou til Bornholms Tidende.

Elly Mortensen, der ejer og driver virksomheden planlægger at gå på pension, men det kommer dog ikke til at ske, før den succesfulde virksomhed er overdraget til nye kommende ejere, oplyser ejendomsmægleren.

– Virksomheden vil således blive driftet af Elly Mortensen indtil denne er solgt – der tages stadig imod bestillinger og reservationer ligesom de succesfulde åbningsdage onsdag og søndag fortsætter, lyder det.

Elly Mortensen har tidligere fortalt til Bornholms Tidende, at hun blandt andet har 250 gæster til flæskesteg hver eneste søndag.

– En ny ejer overtager således en velholdt og succesfuld virksomhed med alt inventar, bygning med restaurant og privat beboelse samt stor grund med egne p-pladser, lyder det fra EDC Bornholmerbo, der har sat prisen til 2.200.000 kroner.

Stor interesse for erhvervsejendomme

EDC BornholmerBo oplyser videre, at der er stor interesse og handel med erhvervsejendomme og kan oplyse, at flere større erhvervshandler forventes at falde endeligt på plads i den kommende tid.

– EDC BornholmerBo har stor glæde af at være et EDC ”erhvervscenter” der samarbejder med EDC´s øvrige erhvervscentre i Danmark, lyder det fra ejendomsmægleren.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet