Store drømme kan koste mange penge

SPONSORERET AF BASISBANK.DK

Store drømme kan koste mange pengeGår du og drømmer om en ny bil, et splinternyt køkken eller et kæmpe bryllup, vil vi give dig nogle idéer til, hvordan dine drømme kan gå i opfyldelse. Uanset hvor store dine drømme er, vil de helt sikkert kunne blive til virkelighed med vores små fif.

Læg til side hver måned
Det er altid en god idé at have en konto, hvor der er lidt ”buffer”-penge, hvis der nu skulle komme en uventet tandlægeregning. Men det er også meget godt at lave en ”drømme”-konto, så dine drømme kan blive til virkelighed med dine egne penge. Se, hvor meget du kan undvære om måneden, og sæt så mange penge som muligt ind på din ”drømme”-konto. Du kan eventuelt beslutte dig for, om du vil sætte et fast beløb ind hver måned, eller om det skal være de penge, som du har til overs. Hvis eksempelvis brylluppet har en dato, er det en god idé at regne ud, hvor mange penge du skal sætte ind hver måned, men hvis det er et køkken, som bare skal laves på et tidspunkt, kan du sagtens sætte de penge ind, som du har haft til overs.

Skru ned for forbruget
Prøv eventuelt at gøre det til en vane at spare lidt ekstra hver måned. Du kan for eksempel lave en madplan, så du kun køber ind én gang om ugen. Du vil hurtigt blive overrasket over, hvor meget du kan spare ved ikke at købe spontant ind. Du kan også tænke over, om du køber unødvendige ting. Det er oftest lidt nemmere at spare på tøj, boligting mm., hvis du har nogle drømme, som du virkelig gerne vil have penge til. Du kan sagtens tage ud at shoppe, men overvej hele tiden, om du i virkeligheden mangler den trøje, eller om pengene burde sættes ind på ”drømme”-kontoen i stedet.

Går alt i stykker på samme tid?
Din ”buffer”-konto kan måske klare en tandlægeregning, men kan den klare, at din bil skal udskiftes samtidig. Sommetider vælger vi desværre ikke, hvornår vores bil bare ikke vil mere, hvorfor det kan være nødvendigt at optage et lån. Privatlån fra Basisbank.dk er både nemt og hurtigt, da alt foregår online. Du kan derfor hurtigt komme på farten igen, uden at det er gået ud over din ”drømme”-konto, da den jo skal bruges på drømme og bestemt ikke på en bil, der døde meget tidligere end beregnet. Vi synes, at det vil være tarveligt at lade det gå ud over din ”drømme”-konto, når du måske har kæmpet længe for at komme nogle skridt nærmere på dine drømme.Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet