Molslinjen efter tredje løftede pegefinger på et år: Vi nærmer os
Foto: Berit Hvassum

16. SEP 2019 • 21:11 • AF TOMMY KAAS

Molslinjen efter tredje løftede pegefinger på et år: Vi nærmer os

Tre gange inden for det seneste år har transportministeriet været ude med en løftet pegefinger og sendt bøder til Aarhus, hvor rederiet Molslinjen har sit hovedkontor.

Tidligere er der opkrævet bøder på 200.000 kroner og 1,3 millioner kroner, og i dag var det så en utilfredsstillende kunderundersøgelse hen over sæsonen, der resulterede i, at den nye transportminister Benny Engelbrecht (S) sendte en bøde til Molslinjen. Denne gang lød den på godt 100.000 kroner.

Fra Aarhus er meldingen, at man nu er tæt på at få tilfredse passagerer om bord.

– Vi kan se, at kundetilfredsheden især hen over august har været kraftigt stigende, siger Jesper Maack, kommunikationschef hos Molslinjen, til Ritzau.

– Vi lytter til bornholmerne og gør noget ved de her ting, og så håber og tror vi på, at vi nærmer os en ok kundetilfredshed på Bornholm, siger Jesper Maack.

Ministeren: Vi skal handle kontant

Målingen af kundetilfredsheden sker hvert halve år, og på nogle punkter gik Molslinjen denne gang frem, mens man andre steder gik tilbage i målingen.

Men tilfreds var ministeriet altså ikke.

– Det er vigtigt, at kunderne er tilfredse med sejladsen på Bornholm, og derfor mener jeg også, at vi skal handle kontant, når vi i den seneste måling kan konstatere, at passagerne er utilfredse med visse dele af færgebetjeningen, sagde transportminister Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse tidligere i dag.

Molslinjen overtog den samfundsbegrundede færgebetjening af Bornholm cen 1. september sidste år og modtager i runde tal en million statskroner om dagen til at få trafikken til at glide.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet