Tre forsikringer som folk glemmer er livsnødvendige

SPONSORERET AF FINDFORSIKRING.DK

Tre forsikringer som folk glemmer er livsnødvendigeDet er efterhånden ikke særlig svært at finde ud af, hvor man får en billig forsikring henne. Det til trods har 35 procent af de unge ikke tegnet nogle af de mest fundamentale forsikringer man kan få. Det er et kæmpemæssigt problem for dem, hvis de en dag kommer alvorligt tilskade eller deres ejendom bortsvinder. For selvom det på mange måder forholdsvis enkelt at tage telefonen og ringe til forsikringsselskabet, så afholder den bøvlede og til tider bureakratiske proces mange fra at få tegnet de forsikringer. I denne artikel går vi derfor i dybden med, hvilke forsikringer, der er livsnødvendige i tilfælde af, at der skulle ske noget uventet i livet. Man kan med fordel også læse med, hvis man ønsker et indblik i, hvad de forskellige forsikringer dækker over og hvorfor det er så evigt vigtigt at få tegnet disse. Man kan nemlig få en ubehagelig og til tider kostbar oplevelse, hvis man forårsager eller kommer ud for en ulykke, hvor forsikringsselskabet normaltvis ville stå for dækning. Har man ikke tegnet de nødvendige forsikringer hænger regningen nemlig på en selv, og derfor bør man tegne en ulykkesforsikring, indboforsikring og visse ansvarsforsikringer hurtigst muligt, hvis man i forvejen ikke har dem.

Ansvarsforsikringer kan være lovpligtige
Ansvarsforsikringer findes i mange forskellige afskygninger, men de mest kendte af dem er nok til hunde og biler. Her er man nemlig juridisk set forpligtet til at anskaffe sig en ansvarsforsikring, hvis man enten ejer en bil eller er hundeejer. Forsikringer fungerer relativt ens, selvom der er tale om to forskellige forsikringer. For bilens ansvarsforsikring gælder det, at forsikringen dækker de skader som køretøjet måtte forårsage andre personer eller anden ejendom. Det samme gælder for hundeforsikringen, hvis hunde skulle forvolde skade på mennesker eller andres ejendom. Så er det ansvarsforsikringen der dækker, og derfor er det også et lovkrav, at man anskaffer sig en sådan forsikring.

Ulykkesforsikringen dækker dig, hvis du kommer til skade
En anden forsikring, der trods alt ikke er lovpligtig, men til gengæld super vigtig er ulykkesforsikringen. Det er den, der sørger for at udbetale penge, hvis man kommer slemt til skade og ikke kan udføre et arbejde eller en uddannelse. Får man varige mén af en ulykke bliver man ligeledes betalt af forsikringen. Det kan være alle mulige skader fra arbejdsrelaterede til sportsskader eller bilulykker, der er årsagen til skaden - det bliver alt sammen dækket af ulykkesforsikringen.

Indboforsikring kan blive rigtig mange penge værd, hvis uheldet er ude
En anden forsikring, der er blandt de absolut vigtigste er indboforsikringen. Det er netop denne forsikring der dækker, hvis inventaret i ens bolig bliver beskadiget eller stjålet. Den dækker således, hvis eksempelvis boligen brænder eller der er et indbrud. Her er det, at indboforsikringen kommer til undsætning og dækker det tab man ellers ville have haft. Hvis man ikke har en indboforsikring, så er alt inventar gået tabt og man skal derfor selv erstatte de ting som er beskadet eller stjålet fra boligen.
Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet