Kadeau overtager driften af Hallegaard
Foto: Berit Hvassum

11. SEP 2019 • 09:13 • AF TOMMY KAAS

Kadeau overtager driften af Hallegaard

Kadeau overtager den fulde drift af Hallegaard. Det har Jørgen Toft Christensen fra Hallegaard fortalt i P4 Bornholm her til morgen, og det bekræftes af Villy Jæger, der er direktør i Hallegård Drift Aps.

– Driften fortsætter, og kvaliteten forbliver den samme, siger Villy Jæger til Bornholms Tidende.

Han fortæller, at 67-årige Jørgen Toft Christensen fortsætter med at komme på Hallegaard – en gård, som han i øvrigt fortsat ejer, mens Hallegaard-selskabet lejer sig ind på matriklen.

– Vi har et super godt forhold til Jørgen, så vi er meget interesserede i, at han stadig er en del af stedet, siger Villy Jæger.

Kadeau har i nogle år haft aktiemajoriteten i Hallegaard, og det er rent ledelsesmæssigt "et naturligt skridt", at man nu overtager det fulde ejerskab, forklarer Villy Jæger.

Jeg er ikke løbet tør for ideer

Jørgen Toft Christensen fortæller, at generationsskiftet har været i gang over en længere periode, og at det nu er tid til, at han træder i baggrunden.

– Jeg er jo nødt til at se sådan på det, at vi jo ikke bliver yngre. Jeg er ikke løbet tør for ideer, men kroppen kan måske ikke følge helt så meget med, som den tidligere har kunnet, siger han til Bornholms Tidende.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet