Fine løb på våd travaften
Foto: Torben Ager

11. SEP 2019 • 07:14SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Fine løb på våd travaften

På en regnfuld efterårsaften tirsdag var der ikke helt så mange tilskuere på Bornholms Brand Park som der plejer af være. Men de der var mødt frem fik set en række fine løb, hvor der banen taget i betragtning blev løbet i gode tider. Hurtigst gik det selvfølgelig i Bornholm.nu`s Supersprint over den ultrakorte distance 1001 meter.

Her var Sky Line helt som forventet hurtigst fra start, men den fik tidligt besøg af Wega Vang der begyndte at trykke på i opløbssvinget, og det var tidligt klart at det var den med mest i behold.

Kort ind i opløbet koblede den grebet og trak fra en sikker sejr foran en godt afsluttende Any Given Monday og Spirit Laser. Vindertiden var 17,2.

Aftenens program blev indledt med et løb for laveste klasse. Det lignede længe en ny sejr til Blackbird S der vandt i sin debut.

Den tog let føringen fra start og øgede derefter afstanden til konkurrenterne der blev ført an af Elegant Baunely der for dagen havde fået Henrik Ipsen i sulkyen.

Sidste sving rundt nærmede den sig Blackbird og koblede grebet midt i opløbet og henviste denne til andenpladsen. Delikates snuppede tredjepladsen.

Mads Petersen var rigtig godt kørende denne aften hvor han vandt to sejre. Hans vinderheste var Disney og Coco Collection.

Også Henrik Ipsen var stærkt kørende ligeledes med to sejre. Hans vindere var Elegant Baunely og Shadow Tinghøj

Med Shadow Tinghøj måtte han dog dele førstepladsen med Jetset Onion, idet der var tale dødt løb.

V5-spillet gav 1.698 kroner til 59 rækker med fem rigtige på kombinationen: 3-9-5-3-8-3

V4-spillet gav 185 kroner til 301 rækker med fire rigtige på kombinationen: 5-3-8-3-10

Dagens samlede omsætning: 347.708 kroner, hvoraf de 78.925 kroner var spillet på banen.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet