Over 100 deltagere fejrede 10-års jubilæum på Christiansø

9. SEP 2019 • 12:43SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Over 100 deltagere fejrede 10-års jubilæum på Christiansø

103 løbere deltog lørdag i den tiende udgave af Christiansø Marathon, hvor deltagerne skal 27 gange rundt på den lille ø.

Danmarks østligste løb er en helt speciel oplevelse for løberne på grund af det særlige terræn, men også på grund af det sociale omkring løbet, som afsluttes med en frokost på kroen.

– Der er en helt særlig nærvær til løbet. Vi er jo sammen hele dagen, og alle snakker med hinanden. Man møder hinanden hele tiden på ruten, og det handler ikke så meget om at få en god tid. Det handler i højere grad om at få en god oplevelse, siger Lene Møller, løbsleder i Tejn IF.

Selvom det var en blæsfuld morgen, da deltagerne sejlede mod Christiansø, så aftog blæsten en smule, da først løbet var i gang, og i stedet dukkede solen op.

I det hele taget oplevede Lene Møller stor glæde omkring løbet

– Løberne som blev færdige kunne sidde i solen og heppe på dem, som stadig var i gang, og det gav en rigtig god stemning.

For de løbere som synes, at 27 omgange er lige i overkanten, var der også mulighed for at løbe en distance på 10 kilometer eller en halvmaraton - og i år stillede flere lokale også op.

– Vi har de senere år inviteret børnene på Christiansø til at deltage. Flere af dem havde trænet op til løbet siden foråret, og jeg synes, det er skønt, at beboerne på Christiansø bakker op om løbet. Både forældre og bedsteforældre kom ud og heppede, siger Lene Møller.Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet