NB Bornholm manglede den sidste skarphed på Østerbro
Arkivfoto

7. SEP 2019 • 18:11SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

NB Bornholm manglede den sidste skarphed på Østerbro

– Det er helt vanvittigt, at vi taber kampen.

Træner for NB Bornholm Thomas Jørgensen var skuffet efter 2-0 nederlaget til Handelsstandens Boldklub (HB) lørdag eftermiddag på Østerbro.

Han havde netop set sit hold dominere store dele af kampen i Fælledparken, men den sidste skarphed manglede foran mål, hvor specielt Pelle Christiansen var tæt på at bringe de blågule fra Nexø foran flere gange i starten af kampen.

I den modsatte ende viste HB omvendt større effektivitet foran mål, og stik imod spil og chancer kunne Frederik Levin Træsborg bringe hjemmeholdet foran efter 25. minutters spil.

Det kunne være blevet endnu værre for NB Bornholm kort før pausen, men her diskede Maciej Reszkis op med en stor redning.

Chancen og resultatet ændrede dog ikke på, at NB Bornholm spillemæssigt var i teten i første halvleg, og efter pausen sad Nexø-holdet fuldstændig på begivenhederne.

Bornholmerne pressede på for en udligning, men i stedet endte det hele med en omstilling til hjemmeholdet, og så kunne Christopher Olczyk gøre det til kampens resultat 2-0.

– Vi spiller rigtig godt. Men vores problem er, at vi mangler en smule kvalitet på den sidste tredjedel af banen. Det bliver til for lidt. Ofte mangler vi lige, at få sat den sidste aflevering på, eller også mangler vi den sidste skarphed foran mål. Hvis vi havde spillet i tre timer i dag, så tror jeg stadig ikke, vi havde fået scoret, hvis jeg skal være ærlig, fortæller Thomas Jørgensen.

Træneren kan dog trøste sig med, at holdet spiller seværdig fodbold, og derfor er han heller ikke i tvivl om, hvad der skal arbejdes med på træningsbanen.

– Vi skal være bedre til at bringe os i positioner, hvor det kan blive rigtig farligt. Det ærgrer mig, at taber kampen i dag. Vi fortjente at få point med hjem, og jeg synes faktisk, vi er et bedre hold end HB. Derfor er jeg fortrøstningsfuld fremadrettet. Men vi skal blive farligere foran mål, siger Thomas Jørgensen.Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet