Ny direktør for Bornholms Tidende fundet - chefredaktør søges nu

4. SEP 2019 • 15:04 • AF REDAKTIONEN

Ny direktør for Bornholms Tidende fundet - chefredaktør søges nu

Bestyrelsen for Bornholms Tidende A/S har dags dato udnævnt Kim Eland som administrerende direktør for virksomheden. Kim Eland har igennem mere end 20 år været økonomichef for forretningen og har i en kort periode været konstitueret som administrerende direktør.

Med ro omkring den øverste ledelse kan videreudviklingen af Bornholms Tidende nu fortsætte. Organisationen blev orienteret om udnævnelsen og det fremadrettede arbejde på et medarbejdermøde onsdag eftermiddag.

– I en vigtig udviklingsperiode for Bornholms Tidende har det været vigtigt for bestyrelsen at finde en chef som både har sine rødder på Bornholm, forstår forretningen, dens kunder og den interne kultur og samtidig er stærkt funderet i økonomistyring. Vi er derfor glade for, at Kim Eland har sagt ja til denne udfordring med at lede det bornholmske mediehus. Han skal sammen med et nyt lederteam føre forretningen ind i fremtiden, og vi ser frem til et godt samarbejde”, siger formand for bestyrelsen i Bornholms Tidende A/S, advokat Peter Vang.

For Kim Eland har det efter moden overvejelse ikke været svært at sige ja tak til den nye udfordring.

– Jeg glæder mig enormt til denne nye og spændende opgave. Bornholms Tidende er en fantastisk forretning med et stort potentiale, der skal indløses. Sammen med vores dygtige journalister og kommercielle som administrative medarbejdere står vi foran en spændende rejse. Samtidig glæder jeg mig til at få en ny ansvarshavende chefredaktør om bord i løbet af efteråret, siger Kim Eland.

Nu da der er kommet afklaring på den øverste ledelse i virksomheden påbegyndes processen med at finde en ny ansvarshavende chefredaktør til Bornholms Tidende. Stillingen vil blive slået op i forlængelse af denne meddelelse med ansøgningsfrist den 25. september 2019. Ekstern konsulent Gorm Wesing Flyvholm vil i samarbejde med direktionen og formandskabet på Bornholms Tidende stå for ansættelsesprocessen.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet