Ny konstitueret ledelse på Bornholms Tidende
Arkivfoto

13. AUG 2019 • 15:50 • AF REDAKTIONEN

Ny konstitueret ledelse på Bornholms Tidende

Søren Christensen fratræder sin stilling som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for Bornholms Tidende den 1. september. Han har sidste arbejdsdag på fredag den 16. august.

Det meddeler bestyrelsesformand Peter Vang, som efter at have modtaget Søren Christensens opsigelse af stillingen som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør i dag har holdt ekstraordinært møde med resten af bestyrelsen.

Økonomichef Kim Eland er konstitueret som administrerende direktør, og redaktionschef Nanna Krogh er konstitueret som ansvarshavende chefredaktør.

– I forbindelse med den kommende rekrutteringsproces er det besluttet at overgå til en to-strenget ledelse af mediehuset med både en ansvarshavende chefredaktør og en administrerende direktør, fortæller Peter Vang.

– Ønsket er at styrke den kommercielle del af virksomheden med fokus på abonnements- og annoncesalg, samt at videreudvikle Bornholms Tidendes redaktionelle koncept med en fornyet indsats på selskabets digitale platforme.

Ekstern konsulent Gorm Flyvholm vil i de kommende måneder bistå ledelse og bestyrelse med en driftsmæssig gennemgang af forretningen og i rekrutteringsprocessen af de to nye profiler til Bornholms Tidende.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet