BHS-Almeborg-rytter forsvarede førertrøjen
Nicklas Amdi Pedersen forsvarede den gule trøje i den samlede stilling i Demin Cup’en

11. AUG 2019 • 19:30SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

BHS-Almeborg-rytter forsvarede førertrøjen

Cykelrytterne fra BHS-Almeborg Bornholm gik ind til søndagens tredje afdeling af Demin Cup’en i Tølløse med førertrøjen siddende på Nicklas Amdi Pedersen, og derfor var det alt overskyggende mål da også at forsvare hans position i den samlede stilling.

Vinden var en gedigen faktor i søndagens løb, og sammen med den bakkede rute omkring Tølløse ventede der rytterne en meget hård dag i sadlen.

Allerede efter 15 km splittedes feltet, men BHS-Almeborg Bornholm sad godt placeret og fik både Nicklas Amdi Pedersen, Mads Rahbek, Emil Toudal og Christoffer Lisson med i den 18 mands-gruppe, der først stak afsted.

18 mands-gruppen blev senere reduceret til fem mand, da Christoffer Lisson kørte væk sammen med fire andre ryttere, og dem så feltet aldrig igen.

Desværre gik der taktik i den til sidst, og Christoffer Lisson måtte derfor tage til takke med tredjepladsen. Det var dog bestemt godkendt på en dag, hvor målet var primært var at beholde Nicklas Amdi Pedersens førertrøje.

Og det lykkedes bornholmerholdet også med – ja, faktisk udbyggede Nicklas føringen i Demin Cup’en, så han nu fører med otte point ned til nummer to, Rasmus Wallin fra prokontinentale Riwal Readynez-mandskab, fortæller sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet