På under et døgn: Influencer får over 3.000 til at se på Bornholm
Foto fra videoen

22. JUL 2019 • 15:35 • AF JAKOB MARSCHNER

På under et døgn: Influencer får over 3.000 til at se på Bornholm

Kender du Katrine Regnbue? Hvis ikke er der andre, der gør. Faktisk så mange, at den unge københavnske make up-ekspert på under et døgn har fået over 3.400 mennesker til at se en godt 11 minutter lang video om hendes ferie på Bornholm i sidste uge.

Frøken Regnbue gør sig på videokanalen YouTube, hvor hun har knapt 30.000 abonnenter, så mere gratis reklame for Bornholm er i vente i de kommende dage. 30.000 følgere på det sociale medie Instagram skubber også godt på.

I den professionelt producerede video besøger Katrine Regnbue bornholmske seværdigheder som Hammershus, Ekkodalen, Rytterknægten, Opalsøen, Dueodde Strand og Bornholms Automobilmuseum. Ingen af dem bliver dog præsenteret ved navn.

Under overskriften "Hvad jeg var iført på Bornholm" er videoens hovedformål i stedet at vise Katrine Regnbues tøj frem. Præsenteret sådan her i et sprog, der er lidt (nå ja) anderledes end det, som du plejer at støde på i din avis:

"I stedet for at lave en mega nedern vlog, hvor jeg alligevel ikke ville få filmet nok, så tænkte jeg, at jeg ville lave en lookbook-agtig vlog. Altså en video, hvor I ser vlog-klip fra min uge samt ser lookbook-klip af de outfits jeg havde på. Jeg er selv blevet mega vild med resultatet, og jeg håber også, at I kan lide den!".

Med sin skare af følgere er Katrine Regnbue en såkaldt influencer: En person, der inspirerer eller udøver indflydelse på andre. At få besøg af influencere er en del af mediestrategien hos Destination Bornholm, hvor man dog også har erfaret, at influencerne er sværere at guide og holde i hånden end journalister, fordi influencerne helst opererer på egen hånd.

– Vi oplever en stadig stigende interesse fra alle slags medier, ikke mindst influencers. Dermed når vi bredt ud i både ind- og udland, når Bornholm omtalessom feriedestination, sagde Helle Mogensen, presseansvarlig ved Destination Bornholm, tidligere på året.

Katrine Regnbues video fra Bornholm kan ses her:Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet