Sol og Strand melder om alt udsolgt
Eget foto

12. JUL 2019 • 09:19 • AF TOMMY KAAS

Sol og Strand melder om alt udsolgt

Udlejningsbureauet Sol og Strand melder alt udsolgt og mærker allerede nu stor interesse for næste år. Det oplyser bureauchef Per Petersen fra Sol og Strand Bornholm.

– Lige nu har vi udlejet alle de feriehuse, der er åbne for udlejning, i den næste måneds tid, og det er ikke noget, vi oplever hvert år. Men bookingtallene på Bornholm er helt utrolige, og det er blandt andet den gode sommer sidste år, der har hjulpet os på vej, siger Per Petersen ifølge en pressemeddelelse.

Folkemødet og helårssatsningen på ruten mellem Rønne og Sassnitz har betydning for, at der også uden for den absolutte højsæson er gang i Bornholm.

– Vi glæder os over, at der nu er mulighed for at sejle hele året, for det har i den grad betydet, at vi har haft flere gæster i årets første måneder. Og så må jeg konstatere, at Sol og Strand Bornholm aldrig før har haft så mange gæster i forbindelse med Folkemødet, som vi oplevede i år. Og allerede nu mærker vi en forhåndsinteresse for Folkemødet i 2020, siger Per Petersen, som også peger på en hævet standard i feriehusene som en væsentlig årsag til, at folk vender tilbage.

– Vi oplever, at mange af vores stamgæster roser kvalitetsforbedringen, der betyder, at det er blevet endnu bedre at komme til Bornholm, hvor også færgebilletterne gør det mere attraktivt, fordi priserne er i et fornuftigt leje. I det hele taget oplever jeg, at vores gæster er imponerede over den flotte stand, som de finder vores herlige ø i. Småbyerne stråler, glade butiksejere byder velkommen og øens mangfoldige spisesteder slår gerne dørene op på den bedste måde, siger Per Petersen.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet