Burhan G sender kærlighed til Christina fra Kalas: Hun tog mig med som sin egen
Arkivfoto: Allan Rieck

30. JUN 2019 • 15:30 • AF TOMMY KAAS

Burhan G sender kærlighed til Christina fra Kalas: Hun tog mig med som sin egen

I et opslag på Instagram hylder den storhittende danske sanger Burhan G en pædagog, som på et tidspunkt af hans liv har gjort en helt særlig indsats.

Og pædagogen, som han refererer til, er Christina Andreasen, der i dag driver isbaren Kalas i Sandvig sammen med sin mand Christian.

– Christina kom ind i mit liv i en vigtig tid. Hun gjorde mig til en del af sin familie og gav mig oplevelser, som mine forældre ikke selv havde mulighed for, fortæller Burhan G på Instagram.

– Hun var i starten af 20’erne, da hun startede som pædagog i min børnehave - en social belastet børnehave i nordvest, hvor nogle af de andre børn blev negligeret af deres forældre, og hvor mange blev afleveret med samme ble og tøj, som de havde fået på dagen før.

– Hun var vidne til nogle af mine første ord og tog mig med, som sin egen. Blandt andet til Bornholm, hvor vi boede på hendes forældres gård og skabte mange minder.

I dag – fortæller Burhan G – har Christina sin egen lille familie og den hyggeligste isbar.

– Jeg ville egentlig bare bruge denne solskinsdag på at sende hende min kærlighed, skriver Burhan G.

Så sødt af ham

Christina Andreasen har tydeligvis set opslaget fra Burhan G. I kommentarfeltet er således en besked med ordene "Du er den sødeste" efterfulgt af tre hjerter.

– Det er jo dejligt at høre, at man har gjort en forskel, uddyber Christina Andreasen til Bornholms Tidende.

– Det er jo så sødt af ham at skrive, som han gør.

Hun fortæller videre, at det var meget nemt at holde af den lille Burhan, da hun havde ham i vuggestue.

– Han var også dengang en rigtig dejlig dreng, siger hun.

Burhan G var på besøg på Kalas forleden men er videre igen. De to har ikke haft kontakt i alle årene men har genoptaget kontakten i de senere år, fortæller Christina Andreasen.

Vis dette opslag på Instagram

Christina kom ind i mit liv i en vigtig tid. Hun gjorde mig til en del af sin familie og gav mig oplevelser, som mine forældre ikke selv havde mulighed for. Hun var i starten af 20’erne, da hun startede som pædagog i min børnehave - en social belastet børnehave i Nord Vest, hvor nogle af de andre børn blev negligeret af deres forældre, og hvor mange blev afleveret med samme ble og tøj, som de havde fået på dagen før. Hun var vidne til nogle af mine første ord og tog mig med, som sin egen. Blandt andet til Bornholm, hvor vi boede på hendes forældres gård og skabte mange minder. Idag har hun sin egen lille familie og den hyggeligste isbar på Bornholm. Jeg ville egentlig bare bruge denne solskinsdag på at sende hende min kærlighed. @kalasbornholm

Et opslag delt af Burhan G (@burhang1) denMest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet