Overvældende interesse for Royal Run: Nu mangler vi bare kronprinsen selv
Berit Hvassum

10. JUN 2019 • 20:45SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Overvældende interesse for Royal Run: Nu mangler vi bare kronprinsen selv

Motionsløbet Royal Run, som anden pinsedag fik 1200 bornholmere til at trække i løbetøjet, blev en stor succes. På Bornholm har DGI Bornholm haft hovedansvaret for planlægningen. Her løb direktør Karen-Margrethe Hansen Bager, selv med på One Mile distancen.

Hun er blevet overvældet over den interesse, som Royal Run har oplevet på Bornholm.

– Ja, jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet på, at vi kunne nå op på 1200 deltagende. Vi satte i første omgang et mål om 600, og det synes jeg endda lød for højt. Så at vi kom op på det dobbelte, det er næsten ikke til at forstå. Men det er fantastisk, som bornholmerne har bakket op om arrangementet, siger Karen-Margrethe Hansen Bager.

Hun havde også en særlig hilsen til kronprins Frederik.

– Nu håber vi, at kronprinsen kommer til Bornholm næste år. Og hvis han stadig har ondt i ryggen, så er han også velkommen til at nøjes med One Mile, fortalte Karen-Margrethe Hansen Bager.

Kronprins Frederik fik for nyligt konstateret en diskusprolaps. Han valgte derfor at gå en One Mile, 1600 meter, ved Royal Run i Aarhus 2. pinsedag. Der var også Royal Runs i Aalborg og København mandag.

Karen-Margrethe Hansen Bagers kollega hos DGI Bornholm, Flemming Torsten Sørensen, er ikke helt så overrasket over interessen for det royale løb.

– Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke væddede en lønforhøjelse på, at der ville dukke 1200 deltagere op. Jeg er ikke så overrasket som Karen-Margrethe over deltagerantallet, men jeg er selvfølgelig glad for det. Det blev den store festdag, som vi havde håbet på, siger Flemming Torsten Sørensen.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet