Royal Run i eftermiddag: Knap 1200 skal løbe i mildt, ustadigt vejr
Kronprinsen var 16. maj på Bornholm for at promovere Royal Run, som sidste år udsprang i forbindelse med hans 50-års fødselsdag. Foto: Jakob Nørmark

10. JUN 2019 • 09:58SPORT • AF JAKOB NØRMARK

Royal Run i eftermiddag: Knap 1200 skal løbe i mildt, ustadigt vejr

Næsten 1200 personer deltager i eftermiddag i Royal Run i Rønne. Efter flere varme solskinsdage byder 2. pinsedag på vejr, der egner sig bedre til en længere løbetur.

Ifølge DMI bliver der overskyet og omkring 18 grader i Rønne. Der er en regn i luften, men blot i små mængder, og vinden er moderat. Alt i alt, gode forhold for løberne, men knap så ideelt vejr for tilskuerne.

Royal Run på Bornholm begynder klokken 14.05, hvor familieløbet på en mil skydes i gang ved Galløkken. Løberne på de to lange distancer, 5 og 10 kilometer, sætter i løb klokken 15.

Royal Run arrangeres af en sammenslutning af idrætsorganisationer, og på Bornholm har DGI Bornholm haft hovedansvaret for planlægingen.

Ambitionen med løbet er at få flere til at røre sig, hvilket kronprins Frederik lagde stor vægt på, da han i maj besøgte Rønne for at støtte op om et opvarmningsløb for børnehavebørn og ældre.

Løbet foregår også i Aalborg, Århus og København i dag.Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet