Cort hentet 500 meter fra mål: Det er fandme ærgerligt
Arkivfoto

9. JUN 2019 • 18:36SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Cort hentet 500 meter fra mål: Det er fandme ærgerligt

Magnus Cort var sammen med to andre ryttere i udbrud og tæt på at skulle køre om etapesejren i det franske løb Criterium du Dauphiné, men udbruddet blev hentet blot 500 meter fra mål i en hektisk afslutning.

– Det er fandme ærgerligt. Det var tæt på, men sådan er det nogle gange. Jeg gav det et godt skud, og det må jeg være tilfreds med, men det er ærgerligt, når man er så tæt på, siger Magnus Cort til TV2 Sport.

Cort sad i udbrud sammen med de to belgiere Oliver Naesen og Björg Lambrecht, hvor trioen havde et forspring på 30 sekunder med syv kilometer til målstregen.

– Jeg kunne godt se med en kilometer tilbage, at de var tæt på, men jeg havde ikke overblik over, hvor mange der var tilbage og kunne føre i feltet. Men der var nogle i feltet til at sætte fart på den sidste kilometer, og så var vi færdige, fortæller en skuffet Cort til mediet.

I stedet for at køre om sejren kunne Magnus Cort se norske Edvald Boasson Hagen køre først over målstregen og tage både etapesejren samt førertrøjen.

Mandag får bornholmeren en ny mulighed for at hente en etapesejr, når der venter endnu en kuperet etape i Critérium du Dauphiné.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet