Søren Christensen: Lad os da bare åbne færgekontrakten
Foto: Berit Hvassum

15. MAJ 2019 • 14:23 • AF REDAKTIONEN

Søren Christensen: Lad os da bare åbne færgekontrakten

Molslinjen vil have ændret kontrakten med staten, fordi rederiet har oplevet at få bøder, når det har aflyst en afgang 24 timer før rejsetidspunkt, hvorefter vejret er blevet bedre, og forholdene altså alligevel ikke retfærdiggjorde en aflysning.

Og dagens udmelding fra Molslinjen bakkes op af Bornholms Tidendes chefredaktør Søren Christensen, der har været en af kritikerne af både kontrakten og Molslinjen generelt.

– Lad os endelig få åbnet den færgekontrakt, siger han som reaktion på Molslinjens forslag.

– For så er der masser af ting, der bør ændres eller skrives ind, når vi nu er i gang. Vi vil gerne have noget med komfort skrevet ind. Vi vil gerne have, at færgen skal kunne levere mere, end den gør i dag. Og så skal Molslinjen vise et engagement på Bornholm, siger Søren Christensen.

Chefredaktøren mener blandt andet, at Bornholms rederi skal have hovedkontor på Bornholm, for tabet af arbejdspladser var en af de ærgerlige konsekvenser af, at Molslinjen gjorde sit indtog i Østersøen, siger han.

– Derudover synes jeg, at der altid bør være billige billetter til bornholmerne. Jeg er ikke tilhænger af Molslinjens såkaldt dynamiske billetsystem, som – og det vil vi ser her til sommer – vil gøre det nærmest umuligt for os at få en billig billet, hvis vi vil tage en spontan tur over vandet, siger Søren Christensen.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet