Rejseblogger fremhæver 18 steder: Klintebakken indtager førstepladsen
Arkivfoto: Allan Rieck

15. MAJ 2019 • 11:12 • AF HENRIK NIELSEN

Rejseblogger fremhæver 18 steder: Klintebakken indtager førstepladsen

Den arkæologistuderende rejseblogger Melissa Cherry har skrevet et indlæg om Bornholm, og hun er begejstret.

Det fremgår af hendes hjemmeside I live as I dream.

– Mange turister plejer at blive i København, når de besøger Danmark, og det er en skam, da Danmark har meget mere at byde på. København er dejlig, men for at få en rigtig fornemmelse af landet, er det nødvendigt at tage ud på landet eller til en lille ø.

– Med sine klippeformationer, smukke strande, mystiske skove, farverige fiskerlejer, idylliske landskaber, middelalderborge og rundkirker er Bornholm ideel til en udflugt fra København. Der er noget for enhver smag på Bornholm, skriver hun på engelsk.

Melissa Cherry har været på Bornholm to gange, første gang i 6. klasse og anden gang for at deltage i udgravningerne ved Vasagård.

På den baggrund har hun udpeget sine 18 favoritsteder på Bornholm, og førstepladsen bærer tydeligt præg af hendes interesse for arkæologi.

Den plads indtager Klintebakken ved Natur Bornholm, som ifølge hende er et af de geologisk mest interessant områder på Bornholm.

På de resterende pladser følger Ekkodalen, Rytterknægten, Paradisbakkerne, Rokkestenen, rundkirkerne, Hammershus, Opalsøen, Madsebakke, Jons Kapel, Rønne, Gudhjem, Helligdomsklipperne, Ertholmene, Bornholms Middelaldercenter, Dueodde, Balkalyngen og Svaneke.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet