Holmgaard uenig i årsag til fyring: Det handler om penge
Foto: Ole Mik

15. MAJ 2019 • 09:53SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Holmgaard uenig i årsag til fyring: Det handler om penge

Lasse Holmgaard blev mandag opsagt som træner i Boldklubben Frem. Bornholmeren og klubben ophævede samarbejdet, fordi klubbens målsætninger ikke er blevet indfriet, oplyste klubbens formand Per Jakobsen, som tilføjede, at parterne skilles i god forståelse og med respekt for hinanden.

Men den udlægning er Lasse Holmgaard ikke helt enig i.

– Jeg har fået at vide, at det handler om økonomi, og at de er presset, og derfor blev jeg opsagt, siger Holmgaard således til bold.dk og uddyber.

– Der er jo mere økonomi i oprykningsspillet i form af tilskuere og så videre. Men det sportslige og pointantallet har været langt over forventning i forhold til det, vi håbede på i sommer med fuldkommen opbrud i spillertruppen. Vi nåede ikke oprykningsspillet, men det var ikke det mål, vi aftalte i sommer. Der var en opbygningsproces, og vi skulle gøre klar til at have et nyt Frem-hold til sommer, som kunne komme i top seks, fortæller Lasse Holmgaard.

Bornholmeren er derfor ærgerlig over, at han ikke får lov arbejde videre med projektet i den kommende sæson.

Hvad der nu skal ske, ved han ikke.

– Jeg skal lige restituere ovenpå et sindssygt hårdt stykke arbejde, og så må vi se, hvad der kommer af muligheder. Det skal være mindst lige så spændende, som det, jeg har haft gang i her med Frem, ellers vil jeg ikke bruge kræfterne på det, selvom det vil være mærkeligt at undvære, siger Holmgaard til fodboldsiden.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet