Europas største klubber følger U16-landsholdet på Bornholm

13. MAJ 2019 • 12:51SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Europas største klubber følger U16-landsholdet på Bornholm

Når U16-landsholdet i slutningen af maj kommer til Bornholm, har flere af Europas største klubber også allerede meldt deres ankomst.

De talentfulde U16-landsholdsspillere slutter deres første år i landsholdsregi af med at spille mod Slovakiet over to omgange på henholdsvis Nexø Stadion og Rønne Stadion Nord.

Kampene spilles tirsdag den 28. maj klokken 18.00 på Nexø Stadion og torsdag den 30. maj klokken 11.00 på Rønne Stadion Nord. I mellemtiden bor og træner holdene på øen, så der er rig mulighed for at se morgendagens stjerner fra nærmeste hold.

Flere af Europas største klubber har da også allerede meldt deres ankomst, efter holdet har vundet over lande som Frankrig, Belgien, Portugal, Albanien, Malta og Skotland i deres første landskamps år.

– Vi glæder os til at komme til Bornholm og vise, hvad vi er gjort af. Det er en rigtig spændende gruppe spillere, som vi har store forhåbninger til, og jeg er sikker på, at de kommer til at vise sig fra deres bedste side, siger landstræner Søren Hermansen i en pressemeddelse.

Klubber som FC Nordsjælland og FC København er repræsenteret med fem spillere hver, mens Brøndby IF, Lyngby Boldklub og Odense Boldklub har to spillere med hver. Derudover er også FC Midtjylland, AGF, AaB og Silkeborg IF repræsenteret.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet