De sorte Helte tæver Politiet

11. MAJ 2019 • 18:10SPORT • AF REDAKTIONEN

De sorte Helte tæver Politiet

De sorte helte fra Rønne fB hentede lørdag en vigtig sejr, da holdet tørnede sammen med eksil-bornholmere fra PI Fodbold i ”The New Classic”.

Med en overbevisende sejr på 4-1 hentede rønneboerne tre livsvigtige point i bunden af Københavnserien.

Mathias Ellebye bragte Rønne fB foran efter et kvarter, da han trykkede af udefra. Chriss Jacobsen gjorde det til 2-0 midtvejs i 1. halvleg efter et hjønespark, som også var stillingen ved pausen.

Efter pausen øgede Bjørn Jensen til 3-0 efter en times spil, inden Bjørn Jensen kort efter også satte næstsidste fod på et flot gennemspillet Rønne-angreb, som Samir Abdalas omsatte til 4-0.

Selv om den tidligere Rønne-spiller Michael Nielsen i slutningen af kampen pyntede på resultatet, ændrer det ikke på, at Rønne fB sad på kampen til stor glæde for træner Mathias Jensen.

– Vi spiller en rigtig flot kamp, hvor vi viste stor tænding, og spillerne samtidig holdt aftalerne i forhold til det oplæg, jeg havde lagt til kampen. Det var en utrolig vigtig sejr for os, fordi de andre bundhold også har vundet deres kampe, sagde en lettet Mathias Jensen efter kampen.

Med sejren spiller Rønne fB sig op på en niendepladsen i Københavnsserien med 29 point - blot ét point færre end NB Bornholm, som lørdag tabte 2-1 til Skjold.Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet