Redningsaktion: Express 1 kolliderede med lystfiskerfartøj
Foto: Jakob Nørmark

10. MAJ 2019 • 11:01 • AF MIE MØLBAK

Redningsaktion: Express 1 kolliderede med lystfiskerfartøj

En redningsaktion var fredag formiddag i gang godt tre kilometer uden for Rønne Havn, hvor to skibe var kollideret. Det oplyser Bornholms Politi.

– Vi er ved at undersøge det, så jeg kan ikke fortælle andet, end at der har været en skibskollisionsulykke. Der er formentlig en person i vandet, men hvor og hvordan og hvorledes er vi ved at verificere, siger den vagthavende.

Ifølge TV 2/Bornholm er det Express 1, der har påsejlet et skib med 12 personer om bord. De rejsende hørte angiveligt et højt bump, før færgen vendte rundt og sejlede tilbage mod havnen.

– Vi kan bekræfte, at der har været en hændelse. Vi har haft vores gummibåd en tur i vandet, og lige nu samarbejder vi med søværnets redningstjeneste, siger kommunikationschef Jesper Maack fra Molslinjen til Bornholms Tidende.

Ulykken skete omkring klokken 10.45. Klokken 11.11 fortæller indsatslederen ved Bornholms Brandvæsen, at situationen er under kontrol.

– Den seneste melding er, at alle er reddet op af vandet, siger indsatsleder Per Zarzycki fra kajen i Rønne, hvor han venter på, at Rønne Redningsstation kommer ind med den eller de personer, der har været i vandet.

Kollisionen skete i tæt tåge, men det er fredag formiddag uklart, om den manglende sigtbarhed er årsag til sammenstødet.

Opdatering: Der var tale om en enkelt person, der var faldet i vandet. Vedkommende er bragt til Bornholms Hospital.

18. JUL 2019 • 13:35 FOR ABONNENTER

Huspriserne tordner opad

18. JUL 2019 • 12:49

Nexøspiller skifter til RIK

18. JUL 2019 • 12:04 FOR ABONNENTER

Flyttesalg: Løvegal brøler farvel

Mest læste