Born Fiber støtter Anna – målet er OL i Tokyo
Foto: Bornfiber

23. APR 2019 • 11:41SPORT • AF HENRIK NIELSEN

Born Fiber støtter Anna – målet er OL i Tokyo

Born Fiber er ny sponsor for løberen Anna Holm. Sponsorat gælder for sæsonen 2019, hvor hun skal kæmpe for en plads på OL-holdet til Tokyo i 2020, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Jeg er rigtig glad for at kunne samarbejde med en bornholmsk virksomhed som Born Fiber. Det betyder meget for mig at have en stærk tilknytning til Bornholm. Det er her, jeg nyder at træne allermest, og jeg vil i år holde de fleste af mine træningslejre på øen, siger Anna Holm i pressemeddelelsen.

Sponsoratet gør, at hun får endnu bedre betingelser for at fokusere på sin sport, hvilket har afgørende betydning for hendes træning frem mod kvalifikationen til OL i Tokyo.

Hos Born Fiber vægter man at støtte bornholmske initiativer og hjælpe de steder, hvor det kan gøre en reel forskel på vejen til succes.

– I Born Fiber er vi rigtigt glade for at kunne støtte en bornholmsk topatlet som Anna Holm i hendes kamp for topplaceringer i årets løb og ikke mindst i kampen for, at vi kan få en bornholmer med til OL endnu en gang, siger administrerende direktør Kristian Sørensen.

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet