Hotelkongen køber Griffen og Fredensborg
Hotel Fredensborg. Foto: Jens-Erik Larsen

17. APR 2019 • 13:25 • AF TOMMY KAAS

Hotelkongen køber Griffen og Fredensborg

Carl Edvard Mogensens Fond, som i forvejen ejer Green Solution House, har købt Fredensborg Badehotel og Griffen Spa Hotel af brødrene Jacob og Rasmus Lund fra Team Bornholm.

Det nye ejerskab giver mulighed for at tænke mere langsigtet, fortæller den bornholmske hotelkonge til Bornholms Tidende.

– Jeg har altid foretaget mine investeringer ud fra langsigtede markedsmuligheder. Og med de nye færgepriser på Ystad-ruten, den forbedrede besejling på Sassnitz-ruten, en øget interesse for Bornholm som mødeø samt en generel positiv stemning i det bornholmske samfund, tror jeg på en stærk fremtid for Bornholm – og derfor mener jeg, at det er det rigtige tidspunkt at investere på, siger Carl Edvard Mogensen, som først og fremmest er kendt for at have bygget Hotel Ryttergården, det nuværende Green Solution House, op.

I 12 år har Carl Edvard Mogensen samarbejdet med brødrene Lund og Team Bornholm, og det gode samarbejde fortsætter.

– Det er eksempelvis stadig Team Bornholm, der forestår salget af pakkerejser til de tre Rønne-hoteller, fastslår Carl Edvard Mogensen, som i mange år har haft et mål om at samle de tre hoteller.


Hotel Griffen. Foto: Jens-Erik Larsen


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet