Campus Bornholm har fundet sin nye vicedirektør
Pressefoto

20. MAR 2019 • 13:28 • AF REDAKTIONEN

Campus Bornholm har fundet sin nye vicedirektør

Campus Bornholm har ansat Lisbeth Hvid Christensen i stillingen som vicedirektør. Hun tiltræder 1. april og skal varetage den overordnede ledelse og udvikling af de gymnasiale uddannelser, sprogcenter og VUC-aktiviteter samt være stedfortræder for direktøren.

Det skriver Campus Bornholm i en pressemeddelelse.

– Stillingen som vicedirektør er et drømmejob, fordi jeg kan forene alle mine uddannelseserfaringer, og jeg ser Campus Bornholm som et helt unikt uddannelsessted, som jeg er taknemmelig for at få lov til at være med til at udvikle. Jeg blev netop hooked på jobbet, fordi campus samler så mange uddannelser under ét tag, og det giver en rigtig god synergi. Jeg har allerede en god indsigt i uddannelserne fra min joberfaring i uddannelsessektoren igennem de sidste 21 år, og så ser jeg frem til at kunne bidrage til den pædagogiske udvikling af områderne, fortæller Lisbeth Hvid Christensen i pressemeddelelsen.

Lisbeth Hvid Christensen er uddannet cand.mag. i samfundsfag og historie og har blandt andet en master i læreprocesser og pædagogisk ledelse.

Direktør Inge Prip glæder sig til samarbejdet med den nye vicedirektør.

– Jeg er sikker på, at vi med Lisbeth har fundet den rette kandidat til jobbet som vicedirektør. I ansættelsesudvalget var vi meget overbeviste om Lisbeths fokus på både at give plads til vidtløftige drøftelser og fastholde og udvikle et innovativt og udviklingsorienteret læringsmiljø samtidig med at holde skolens mål for øje og sikre at disse også omsættes til handling og resultater, siger direktøren i pressemeddelelsen.

Lisbeth Hvid Christensen er 48 år, gift og har tre børn. Familien er bosiddende i Hobro, men Lisbeth har allerede fundet en lejlighed i Rønne og kommer til at være på øen de fleste af ugens dage, oplyser Campus Bornholm.

SENESTE NYHEDER

23. APR 2019 • 17:11 FOR ABONNENTER
Leder: Ja, hva’ så nu, Bornholm?
23. APR 2019 • 16:07 FOR ABONNENTER
Travlhed på bildæk: Passagerer var bange for at blive glemt
23. APR 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald
23. APR 2019 • 13:13
BHS Logistics modtager lokal pris

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

18. APR 2019 • 23:35SPORT

Nyt stadionnavn til høring

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag