Lea og Winni på løbetur: Vestermarie og Snogebæk giver de store byer baghjul
Eget foto

19. MAR 2019 • 18:32 • AF PETER TIEMROTH

Lea og Winni på løbetur: Vestermarie og Snogebæk giver de store byer baghjul

– Det er så stærkt, at så mange i Vestermarie møder op, er stolte af byen og tager snakken om fremtidige projekter, ønsker og muligheder. De tangerer rekorden med flest fremmødte, som blev sat af Snogebæk.

Det fortæller det socialdemokratiske folketingsmedlem Lea Wermelin efter, at ”Snak & løb med Socialdemokratiet” var nået til Vestermarie, hvor hun sammen med borgmester Winni Grosbøll og borgerforeningen løb rundt i byen og talte om fremtidige projekter.

– Det drejede sig blandt andet om byggegrunde, skovrejsning, foreningsaktivitet og meget andet. Mere end 30 var mødt op for at være med – både gående og løbende. Og vi sluttede af med kaffe og brød.

– Og det er da meget sjovt, at det er de mindre byer, som løber de store agterud. Jeg oplever, at vi får mange i tale, så vi er ikke færdige med løberiet endnu. Jeg håber i virkeligheden, at andre borgerforeninger tager fat i os, hvis de har lyst til at løbe.

– Vi har ikke en politisk dagsorden, når vi tropper op, men har slået ørerne ud. Og det er fantastisk at mærke det lokale engagement på alle dele af øen, slutter Lea Wermelin.

18. JUL 2019 • 13:35 FOR ABONNENTER

Huspriserne tordner opad

18. JUL 2019 • 12:49

Nexøspiller skifter til RIK

18. JUL 2019 • 12:04 FOR ABONNENTER

Flyttesalg: Løvegal brøler farvel

Mest læste