BHS-Almeborg viste gode takter i fransk sæsonåbner
BHS-Almeborg Bornholm sæsondebuterede under vanskelige vejrforhold i Paris-Troyes

17. MAR 2019 • 19:32SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

BHS-Almeborg viste gode takter i fransk sæsonåbner

Det blev ikke til en topplacering for BHS-Almeborg Bornholm, da det bornholmske cykelhold søndag tog hul på sæsonen i det 187 km lange UCI-løb Paris-Troyes i Frankrig. Christoffer Lisson sluttede som bedste BHS-Almeborg-rytter lige uden for top-20.

- Vi kørte er fantastisk flot cykelløb og kontrollerede det meste af løbet, som blev afviklet i hård blæst og regnvejr. Desværre var vi uopmærksomme i finalen og kom ikke med i front, da en flok på 15 mand skilte sig ud 15 kilometer fra mål, fortæller sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

- Nu er vi i gang og på en måde, som vi kan være bekendt i felt med hele fire af de stærkeste pro-kontinentalhold i Europa. Men vi er dog lidt skuffede over ikke at få et resultat med hjem. Det havde vi fortjent, og jeg synes, det ser lyst ud for den kommende sæson, slutter Christian Juul Andreasen.

Næste weekend står den på team-præsentation, inden BHS-Almeborg Bornholm den 30. og 31. marts kører Classic Atlantique og Cholet Pays de la Loire - også i Frankrig.
Mest læste